GÜNDEM
Giriş Tarihi : 30-04-2019 22:27

Kepez’de atık yağlar kazandırıyor

Çevreci örnek projeler üreten Kepez Belediyesi, şimdide evsel atık yağların geri dönüşüme kazandırılması için Deha Biodizel lisanlı firma ile beraber ilçede atık yağlardan oluşacak çevresel tehdidi avantaja çeviren yeni bir projeye imza attı.

Kepez’de atık yağlar kazandırıyor
Kepez Belediyesi, çevrenin korunması ve gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakılması için çevreci projeler üretmeye ve çevreci projelere destek vermeye devam ediyor.  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın vizyon projesi olarak kabul edilen ‘Sıfır Atık Projesi’ne destek vererek binlerce öğrenciye çevre bilincini aşılayan, watsapp hattı kurarak atıkların hızlı bir şekilde ekonomiye kazandırılmasını sağlayan Kepez Belediyesi, şimdide evsel atık yağlardan oluşacak çevresel tehdidi avantaja çeviren yeni bir projeye imza attı. Kepez Belediyesi ve Deha Biodizel lisanlı firma işbirliğiyle ilçede bulunan atık yağlar toplanarak, çevreci vatandaşlara da karşılığında 1 litre bulaşık deterjanı hediye ediliyor.

Atık yağ getir, deterjanı götür
Bitkisel atık yağlar, Kepez’de 68 mahalle muhtarının desteği ile toplanıyor. Kepezliler ev ve iş yerlerindeki atık yağları bulundukları mahalle muhtarlığına teslim ederek, her 6 litre yağ karşılığında 1 litre bulaşık deterjanı kazanıyorlar. Vatandaşlar 444 28 45 nolu telefondan Deha Biodizel firmasına ve Kepez Belediyesi’nin 0 553 039 00 00 numaralı Whatsapp Temizlik Hattı’nı arayarak istedikleri bilgilere ulaşabiliyorlar.
Gazete AntalyaGazete Antalya