GÜNDEM
Giriş Tarihi : 01-03-2023 18:18

Vali Yazıcı’dan Koordinasyon Vurgusu

Vali Ersin Yazıcı başkanlığında, Vali Yardımcısı ve ilgili kurum müdürlerinin katılımlarıyla Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Antalya’daki çalışmaların değerlendirildiği toplantıda Vali Yazıcı, Antalya’da başarılı işler yönetildiğine dikkat çekerek kurumlar arası koordinasyona vurgu yaptı.

Vali Yazıcı’dan Koordinasyon Vurgusu

Antalya’daki gelişmelerin, çalışmaların değerlendirildiği ve bunlara ilişkin sorunların çözümü noktasında kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonu sağlamak için gerçekleştirilen Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı, Vali Ersin Yazıcı başkanlığında gerçekleşti. Antalya Spor Salonunda yapılan toplantıya, Vali Yazıcı’nın yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Albay Dr. Murat Sezgin ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Zorlu Bir Süreci Başarılı Bir Şekilde Atlattık
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Vali Yazıcı; “Zorlu bir süreci başarılı bir şekilde atlattık. Hepinize teşekkür ediyorum. Herkes elinden geleni fazlasıyla yaptı. Antalya’da güzel çalışmalar yürüttük ve yürütmeye de devam ediyoruz. Bu noktada koordinasyon çok önemli. Önümüzde yaklaşan bir turizm sezonu var. Kurumlarımız arası bu uyum ve koordinasyonu devam ettirerek daha başarılı işlere imza atacağız.” diye konuştu.
Toplantı, ilgili kurum müdürlerinin Antalya’da yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Yazıcı’ya bilgi vermesiyle son buldu.

İlçelerdeki Çalışmalara Dair Bilgiler Alındı
Vali Yazıcı, Antalya’daki gelişmelerin ve çalışmaların değerlendirildiği bir diğer Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı’nı da Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Vali Yardımcısı Mustafa Hulusi Arat ve ilçe Kaymakamlarının çevrimiçi katılımları ile gerçekleştirdi. Vali Yazıcı toplantıda ilçelerdeki planlanan ve yürütülen çalışmalar hakkında Kaymakamlardan bilgi aldı.
 
Vali Yazıcıdan Koordinasyon Vurgusu 01
Vali Yazıcıdan Koordinasyon Vurgusu 02
Vali Yazıcıdan Koordinasyon Vurgusu 03
Vali Yazıcıdan Koordinasyon Vurgusu 04

Gazete AntalyaGazete Antalya