GÜNDEM
Giriş Tarihi : 14-02-2023 00:33

Çok Büyük Bir Felaket Yaşadık

Vali Ersin Yazıcı, deprem bölgesinden Antalya’ya gelen ve TRT Lara Kampı’nda kalan 43’ü çocuk 190 afetzede vatandaşı ziyaret ederek, "Çok büyük bir felaket yaşadık. Hepimize büyük geçmiş olsun. İnşallah bu felaketin de üstesinden hep birlikte geleceğiz” dedi.

Çok Büyük Bir Felaket Yaşadık
Vali Ersin Yazıcı, deprem bölgesinden Antalya’ya gelen ve TRT Lara Kampı’nda kalan 43’ü çocuk 190 afetzede vatandaşı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Türkiye’nin bugüne kadar yaşadığı en büyük felaketlerinden biri olarak tarihe geçen ve Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremin ardından Antalya’ya gelen depremzedeler için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Vali Yazıcı, deprem bölgesinden Antalya’ya gelen ve TRT Lara Kampı’nda kalan 43’ü çocuk 190 afetzede vatandaşı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Vatandaşların taleplerini dinleyip, acil ihtiyaçları konusunda depremzede vatandaşlardan bilgi alan Vali Yazıcı, depremzedelerin yanlarında olduklarını belirterek; “Hepinize büyük geçmiş olsun. Devletimiz ve milletimiz her daim yanınızda. Bu zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz.” diye konuştu.

TRT Lara Kampı’nda konaklayan depremzede vatandaşları ziyaretinin ardından basın mensuplarına açıklamalar yapan Vali Yazıcı; “Şu an TRT Lara Kampı’ndayız. Depremzede vatandaşlarımız için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kampta şu an 190 depremzedemiz kalıyor. Çok büyük bir felaket yaşadık. Hepimize büyük geçmiş olsun. İnşallah bu felaketin de üstesinden hep birlikte geleceğiz.” ifadelerini kullandı.
Otelcilerle gerçekleştirilen toplantıda öngörülen sayının büyük bir bölümünü açtıklarını söyleyen Vali Yazıcı; “Otelcilerimizle yaptığımız görüşmelerde öngördüğümüz sayının büyük bir bölümünü açtık.  Kalanlar, kapalı otellerden. Hazırlıklarını tamamlayan otellerimiz de hızlıca açılacak.” dedi.Vali Yazıcı TRT Lara Kampında Kalan Depremzedeleri Ziyaret Etti 04
Gazete AntalyaGazete Antalya