POLİTİKA
Giriş Tarihi : 13-02-2023 02:21

Temel Karamollaoğlu deprem bölgesinde: ‘Her binaya müdahale edilmeli’

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, iki büyük depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta vatandaşları ziyaret ederek bölgede incelemelerde bulundu.

Temel Karamollaoğlu deprem bölgesinde: ‘Her binaya müdahale edilmeli’

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli yıkıcı iki deprem felaketi sebebiyle Kahramanmaraş'ta vatandaşları ziyaret ederek bölgede incelemelerde bulundu.
10 ili etkileyen depreme ilişkin bölgede yaşananları ilk günden itibaren genel başkan yardımcıları, il ve ilçe başkanları ile yakından takip eden Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta vatandaşları dinleyerek sorunları hakkında bilgi aldı.

Deprem bölgesinde açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, hayatını kaybedenlere taziyelerini sunarak, depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

KARAMOLLAOĞLU: HER BİNAYA MUTLAKA MÜDAHALE EDİLMELİ

Müdahale edilmesi gereken epeyce göçük olduğuna dikkati çeken Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, “İnşallah buralarda da bir an önce tüm katlara ulaşılır, durum ortaya çıkar. Son zamanlarda bu göçük altından canlı çıkanları görünce insan ister istemez ümitleniyor. Yani bunlar her binada olabilir. Boşluklar teşekkül eder. Hayatlarını bir hafta değil belki de 2-3 hafta bile idame ettirebilirler. Onun için de her binaya mutlaka müdahale edilmesi, her binada en alt kata kadar inilmesi gerekir. Bu zor bir iş, kolay bir iş değil. Buraya kadar Türkiye’mizin dört bir yanından gelen bu kardeşlerimize de teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bu gayretlerinizi, fedakarlıklarınızın karşılığını da Cenab-ı Hak eksiksiz olarak versin. Ama esas tabi sıkıntıyı çeken Maraş’ımızdaki kardeşlerimiz. Onlar fiilen bu sıkıntıları yaşadılar, yaşıyorlar. Halen göçük altında bulunan kardeşlerimize de ulaşılmadığı için de endişeli bir bekleyiş elbette var. Bugün biz geçmiş olsun demek için buradayız. Cenab-ı Hak yar ve yardımcınız olsun.” açıklamasında bulundu.
Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, açıklamanın ardından bölgede incelemelerde bulundu.

Gazete AntalyaGazete Antalya