GÜNDEM
Giriş Tarihi : 13-02-2023 02:11

Saadet Partisi, genel merkez binasını afetzedelerin kullanımına açtı

Kahramanmaraş merkezli depremler 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. Vatandaşlar, deprem sonrası için yardımlarını sürdürüyor. Saadet Partisi de genel merkez binasını afetzedelerin kullanımına açtı.

Saadet Partisi, genel merkez binasını afetzedelerin kullanımına açtı

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle 10 ilde yaşanan yıkım tüm Türkiye’yi de yıktı. Depremde şu dakikalar itibariyle hayatını kaybedenlerin sayısı 30 bine dayandı.

Depremin ilk saatlerinden itibaren Milli Görüşçü kuruluşlar yardımlar için bölgeye intikal etti. Arama kurtarma ekipleri ve gönüllüleri ile sahada olan Milli Görüş teşkilatları bölgeye kalıcı yardım çalışmalarına devam ediyor.

Anadolu Gençlik Derneği ( AGD) ve Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yanı sıra Saadet Partisi İl, İlçe başkanlıkları da bölgeye yardımlarını sürdürüyor.

Saadet Partisi tarafından derhal kriz masası oluşturularak bölgeye yönelik yardımlar koordine ediliyor.

Saadet Partisi Genel Merkez Binası da afetzedeler için kullanıma açıldı. Bölgeden otobüslerle tahliyesi yapılan afetzedeler Saadet Partisi’nin Ankara Altındağ’da bulunan genel merkez binasında ağırlandı.

Saadet Partisi, farklı illere gidecek olan afetzedeleri yolcu ederek, Ankara’da kalacak afetzedeleri de hazırlanan evlere yerleştirdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve beraberindeki heyetle birlikte bugün Kahramanmaraş'ta vatandaşları ziyaret ederek bölgede incelemelerde bulundu.

Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu’nun yarın da Adıyaman ve Hatay’a gideceği öğrenildi.

# Saadet PartisiHatayTemel KaramollaoğluKahramanmaraşAdıyamanAGD
Gazete AntalyaGazete Antalya