GÜNDEM
Giriş Tarihi : 10-02-2023 02:20

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sağlık Ekipleri Hatay’da

Depremzedelerin yaralarını sarmak için Başkan Muhittin Böcek tarafından dün uğurlanan sağlık ekiplerinin bir kısmı Hatay’ın Defne ilçesine ulaştı. Uğur Mumcu Meydanı’nda Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan çadırkentte depremzedeleri sağlık kontrolünden geçiren ekipler, yaralılara müdahale ederken, ilaç ihtiyacı olanlara da destek veriyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sağlık Ekipleri Hatay’da
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hatay’a gönderilen sağlık personeli ve ilaç taşıyan ambulanslar Hatay’a ulaştı. Antalya Büyükşehir Belediyesi sağlık ekipleri, Defne İlçesi Uğur Mumcu Meydanı’nda kurulan çadırkentte yaraları sarmaya başladı.

Yaralılara Müdahale Edildi
Antalya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Evde Sağlık Hizmetleri’nde görevli uzman acil tıp teknisyeni, paramedik ve hemşirelerin bir bölümü bölgeye ulaşır ulaşmaz çalışmalara başladı. Çadırkentte kalan depremzedeler başta olmak üzere başvuran vatandaşlara yardım eden sağlık ekipleri yaralılara da müdahale etti. Soğuk hava nedeniyle hastalıkların artmaya başladığı bölgede depremzedelere ilaç desteği de veriliyor.

Sağlık Tırı Yolda
Başkan Muhittin Böcek tarafından dualarla uğurlanan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 20 yataklı Mobil Sağlık Destek Tırı da bölgeye ulaşmak üzere. Sağlık Tırı’nın da çadırkente ulaşmasının ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi barınma, yemek, gıda ve giysi yardımlarına sağlık yardımlarını da eklemiş olacak.
Gazete AntalyaGazete Antalya