GÜNDEM
Giriş Tarihi : 11-01-2023 16:57

Basın Ne Kadar Özgürse Demokrasi O Kadar Gelişmiştir

Vali Ersin Yazıcı, Çalışan Gazeteciler Günü kutlamaları kapsamında Antalya basını ile bir araya geldi.

Basın Ne Kadar Özgürse Demokrasi O Kadar Gelişmiştir

Antalya Gazeteciler Cemiyeti bahçesinde düzenlenen etkinliğe Vali Ersin Yazıcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, İlçe Belediye Başkanları, kurum müdürleri, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar, Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı ve gazeteciler katıldı.

İnsanlığa Faydalı Adil Gazetecilerle Yolumuza Devam Ediyoruz
AGC Başkanı İdris Taş’ın ev sahipliğinde düzenlenen törende konuşan Vali Yazıcı; “Gazeteciler Cemiyetimizin düzenlediği programımıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Adil, insanlığa faydalı şekilde yoluna devam eden, topluma yön vermeye çalışan, ufkunu açan gazetecilerle şehrimizde yolumuza devam ediyoruz. Basın ne kadar özgürse, kendini ne kadar rahat ifade edebiliyorsa demokrasinin gelişmişlik düzeyi de o kadar yüksektir. Ülkemizde çeşitli sorunlar olmakla birlikte fikirlerini özgürce ifade edebilen her türlü karşı duruşun, aykırı görüşün rahatlıkla dile getirildiği bir dönemde yaşıyoruz. Televizyonları açtığımızda herkes dilediğini söyleyebiliyor. Herkes köşesinde dilediğini yazabiliyor. Bu demokrasinin en önemli göstergesidir. Bundan dolayı basınımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Basınımıza Teşekkür Ediyorum
Antalya’da yaşanan iyi ya da kötü tüm haberleri yerel basın ile birlikte tüm dünyaya taşındığını belirten Vali Yazıcı; “Ben basınımızın özellikle turizm duyarlılığını 2 buçuk yıldır bizzat müşahede ediyorum. Turizme zarar vermeyi asla aklının ucundan geçirmeyen tüm gazetecilere huzurlarınızda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Basınımızda çalışan her arkadaşımızın bu noktadaki üst düzey hassasiyeti, 31 yıllık bir mülki idari amir olarak beni ziyadesiyle memnun ve mutlu ediyor. Tüm çalışanlara şehrim ve kendim adına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Vali Yazıcı, beraberindeki heyet ve Antalya basını ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Basın Ne Kadar Özgürse Demokrasi O Kadar Gelişmiştir 01
Basın Ne Kadar Özgürse Demokrasi O Kadar Gelişmiştir 02

Basın Ne Kadar Özgürse Demokrasi O Kadar Gelişmiştir 04

Gazete AntalyaGazete Antalya