SPOR
Giriş Tarihi : 20-11-2022 17:48

Sporu Önemsiyor Ve Destekliyoruz

Vali Ersin Yazıcı, Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Antalya Toroslar Kadın Basketbol Kulübü Başkanı Erkan Gürçağan ve oyuncuları makamında kabul etti. Gençlerin spor yapmasının ve sporla uğraşmasının öneminden bahseden Vali Yazıcı; “Sporu önemsiyor ve destekliyoruz.” dedi.

Sporu Önemsiyor Ve Destekliyoruz
Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Antalya Toroslar Kadın Basketbol Kulübü Başkanı Erkan Gürçağan ve sporcular, Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Antalya Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ziyarete, Gençlik Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan eşlik etti.

İnşallah Başarımızı Arttırarak Devam Ettireceğiz
Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 5’inci haftasında Beşiktaş’ı yendiklerini ve iyi bir takım oluşturduklarını ifade eden Antalya Toroslar Kadın Basketbol Kulübü Başkanı Gürçağan; “Kısa dönemde çok büyük bir başarı elde ettik. İyi bir takım kurduk ve ligde iddialıyız. İnşallah başarımızı da arttırarak devam ettireceğiz.” şeklinde konuştu.

Sizlerin Başarısı Çok Kıymetli Ve Değerli
Antalya Toroslar Kadın Basketbol Kulübü yönetimi ve oyuncularını ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Vali Ersin Yazıcı; “Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde şehrimizi başarılı bir şekilde temsil ediyorsunuz. Antalya’mızın sportif başarılarla adını duyurmasına katkı sunuyorsunuz. Bu yüzden sizlerin başarısı çok kıymetli ve değerli.” ifadelerini kullandı.

Sizleri ASİST Projemiz Kapsamında Okullarımıza Davet Ediyoruz
Sporun çocukların ve gençlerin yetişmesi açısından çok önemli olduğuna vurgu yapan Vali Yazıcı; “Gençlerimizin ve çocuklarımızın spor yapmalarını, sporla uğraşmalarını destekliyor ve önemsiyorum. Bizde bu kapsamda ilimizde ASİST adı altında bir proje başlattık. ASİST Projemizle gençlerimizin toplumsal gelişimine katkı sağlamak, zararlı alışkanlık ve kötü arkadaşlıklardan korunmasına destek olmak, aynı zamanda kişisel gelişim ve sosyal beceri düzeylerini geliştirilmeyi amaçladık. Projeyle okullarda kurulacak spor alanları ve tesislerinde sürdürülebilir katılımın sağlanması hedefleyerek, çocukların erken yaşlardan itibaren sporla tanışıp, sporu bir yaşama şekli haline getirmelerini hedefliyoruz. Çocuklarımızın hayatını sporla disipline edip düzene sokmak istiyoruz. Bu kapsamda sizlerin de desteğinizi istiyoruz. Proje kapsamında Antalya Toroslar Kadın Basketbol Kulübü yönetimi ve oyuncularını okullarımıza davet ediyoruz. Başarılarınızı ve mücadelelerinizi burada çocuklarımızla paylaşmanızı ve onlara örnek olmanızı istiyoruz. Sizleri tebrik ediyor, şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum.” dedi.

Görüşmenin sonunda Antalya Toroslar Kadın Basketbol Kulübü Başkanı Gürçağan, 19 Kasım Pazar günü saat 14.00’de Kepez Turgut Özal Kapalı Spor Salonu’nda Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Kulübü ile oynayacakları maça Vali Yazıcı’yı davet etti.
 
Sporu Önemsiyor Ve Destekliyoruz 01
Sporu Önemsiyor Ve Destekliyoruz 02
Sporu Önemsiyor Ve Destekliyoruz 03
Sporu Önemsiyor Ve Destekliyoruz 04
Gazete AntalyaGazete Antalya