EĞİTİM
Giriş Tarihi : 20-11-2022 17:43

Antalya’mızın Eğitim Altyapısını Güçlendirmeye Devam Edeceğiz

Vali Ersin Yazıcı, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yürütülen okul inşaatlarında incelemelerde bulundu. İncelemelerde eğitim yatırımlarının son hız devam ettiğini söyleyen Vali Yazıcı; “Eğitim yatırımlarımızı hızlıca tamamlayıp Antalya’mızın eğitim altyapısını güçlendirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Antalya’mızın Eğitim Altyapısını Güçlendirmeye Devam Edeceğiz

Vali Ersin Yazıcı, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yürütülen okul inşaatlarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. İncelemelerde Vali Yazıcı’ya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan ve görevliler eşlik etti.

İncelemelerine ilk olarak 24 derslikli Kepez Emine - Ali Uyaroğlu İmam Hatip Ortaokulu’ndan başlayan Vali Yazıcı daha sonra sırasıyla 32 derslikli Kepez Sütçüler Mahallesi İlkokulu, 24 derslikli Kübra-Mümün Soydal Ortaokulu ve yine 24 derslikli Muratpaşa Salih Fikri Zaman İlkokulu ile devam etti. Yapım aşamaları ve okulların son durumları hakkında yetkililerden ayrıntılı bilgi alan Vali Yazıcı, çalışmaların tamamlanarak okulların en kısa sürede Antalya eğitimine kazandırılması konusunda talimat verdi.
Eğitime Yaptığımız Yatırım, Geleceğe Yaptığımız En İyi Yatırımdır
Yakın zamanda inşaatların bitirilerek okulların tamamlanmasının en büyük arzusu olduğunu belirten Vali Yazıcı; “Yapım aşamasındaki inşaatlarımızda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldık. Okullarımızı bir an önce bitirip öğrencilerimizle buluşturmak istiyoruz. En kıymetlilerimizin renklendireceği bu okulların sağlam ve güvenilir olması bizim ilk önceliğimiz. Yavrularımızın cıvıltılarının bu okulları şenlendirmesi için sabırsızlanıyoruz. Çünkü bu binalara hayat veren onlar. Eğitime yaptığımız yatırım ülkemizin geleceğine yapılan yatırımdır sloganıyla Antalya’mızın eğitim altyapısını güçlendirmeye, eğitime dokunmaya ve katkı sunmaya devam edeceğiz.” dedi.
01 Antalyamızın Eğitim Altyapısını Güçlendirmeye Devam Edeceğiz
02 Antalyamızın Eğitim Altyapısını Güçlendirmeye Devam Edeceğiz
03 Antalyamızın Eğitim Altyapısını Güçlendirmeye Devam Edeceğiz
04 Antalyamızın Eğitim Altyapısını Güçlendirmeye Devam Edeceğiz
05 Antalyamızın Eğitim Altyapısını Güçlendirmeye Devam Edeceğiz
06 Antalyamızın Eğitim Altyapısını Güçlendirmeye Devam Edeceğiz
07 Antalyamızın Eğitim Altyapısını Güçlendirmeye Devam Edeceğiz
08 Antalyamızın Eğitim Altyapısını Güçlendirmeye Devam Edeceğiz
09 Antalyamızın Eğitim Altyapısını Güçlendirmeye Devam Edeceğiz
10 Antalyamızın Eğitim Altyapısını Güçlendirmeye Devam Edeceğiz

Gazete AntalyaGazete Antalya