ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 04-11-2022 15:22

Turizm Bölgelerinde Uyuşturucuya Geçit Verilmiyor

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu madde imal ve ticareti yapanlara karşı operasyonlar kararlılıkla devam ediyor. Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan Jandarma kuvvetlerine gelen bilgiler doğrultusunda Kemer ilçesinde gerçekleştirilen operasyonla 23 şüpheliye adli işlem uygulandı.

Turizm Bölgelerinde Uyuşturucuya Geçit Verilmiyor

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticaretinin yayılmaması için var gücüyle savaşmaya devam ediyor. Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan Antalya İl Jandarma Komutanlığı ve Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kemer Narko Operasyonu düzenlendi. Operasyon kapsamında Çıralı, Olympos ve Göynük turizm bölgelerinde uyarıcı madde ticareti yapan ve kullanan 10 şüpheli gözaltına alınarak, toplamda da 23 şüpheliye adli işlem uygulandığı belirtildi. Yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ile uyuşturucu imalatında kullanılan düzenek ve aparatların ele geçirildiği bilgisi verildi.

Yapılan açıklamanın sonunda Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucuyla mücadeleye azim ve kararlılık ile devam edileceği vurgulandı.

Gazete AntalyaGazete Antalya