TÜRKİYE
Giriş Tarihi : 23-09-2022 02:25

Hilvan’da İlköğretim Haftası Kutlandı

Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı İlköğretim Haftası Kutlama Proğramına katıldı.

Hilvan’da İlköğretim Haftası Kutlandı
Hilvan Şehit Halit Şıltak İlkokulunda düzenlenen kutlama proğramına, İlçe Kaymakamı Coşkun Doğan ile birlikte;  Hilvan Cumhuriyet Savcısı Yakup Demir, İlçe Emniyet Müdürü Murat Dere, İlçe Jandarma Komutanı İ.Halil Yavuzkurt , İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticileri, Öğretmenler ve Veliler katıldı.
 
Proğram, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Proğramda konuşma yapan Kaymakam Coşkun Doğan, “Başta başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm öğretmenlerimize saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunarım.  Ayrıca, Eğitim-Öğretim yolunda can veren, şehit düşen öğretmenlerimize rahmet ve mağfiret diler, minnet ve şükranlarımı arz ederim. 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının İlçemiz başta olmak üzere İlimiz ve Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim. Son iki yıldır tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de başgösteren pandemi nedeniyle çocuklarımız okuldan uzak kalmak ve uzaktan eğitim almak zorunda kaldılar. Allah bir daha o günleri göstermesin. Şükürler olsun ki Okullarımız yeniden Öğrencilerimizle çiçek açtı.” dedi.
 
Kaymakam Coşkun Doğan, daha sonra  Şehit Halil Şıltak İlkokulunda Sosyal Bilgiler Dersi bulunan sınıfa girerek, “Milli Birlik ve Beraberlik” ile “Ülkemizin Yönetim Şekli” konulu ders  işledi. Soru-Cevap şeklinde devam eden derse öğrencilerin yanısıra, birçok öğretmen ve Veliler de katıldı.
 
HİLVAN
Hamdullah IŞIK
Gazete AntalyaGazete Antalya