GÜNDEM
Giriş Tarihi : 30-08-2022 01:40

Vali Yazıcı, Rütbe Terfi Töreni’ne Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, İl Jandarma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı “Rütbe Terfi Töreni”ne katılarak rütbe alan personele rütbelerini takdim etti, görevlerinde başarılar diledi.

Vali Yazıcı, Rütbe Terfi Töreni’ne Katıldı

Antalya’da görev yapan ve bir üst rütbeye terfi eden Jandarma ve Sahil Güvenlik personeli için rütbe terfi töreni düzenlendi. İl jandarma komutanlığında düzenlenen, İl Jandarma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı “Rütbe Terfi Töreni”ne Vali Ersin Yazıcı’nın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Murat Sezgin ve protokol üyeleri katıldı.
Tören alanına gelen Vali Yazıcı ilk olarak tören mangasını selamladıktan sonra Jandarma şeref defterini imzaladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan “Rütbe Terfi Töreni”, Vali Yazıcı’nın terfi alan personele rütbeleri takdim etmesiyle devam etti.
Tüm Teşkilatlarımıza Şükranlarımı Sunuyorum
Jandarma ve Sahil Güvenlik personelinin vatandaşların huzur ve güvenliği için gece gündüz fedakarca çalıştığına değinen Vali Yazıcı; “Ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamada kurulduğu ilk günden bu yana zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin büyük bir fedakârlıkla sorumluluklarını yerine getiren Jandarma Teşkilatımız ve denizlerimizde gece gündüz demeden, her türlü iklim ve koşulda, üstün bir vazife anlayışı ile görev yapan Sahil Güvenlik Komutanlığı’mızın Rütbe Terfi Töreni’nde bir aradayız. Bizim mesleklerimiz dikkat, özveri, süreklilik ve disiplin mesleğidir. Antalya’mızda hem karada hem de denizde huzur ve güvenliğimiz sizlere emanet. Sizlerin gerçekleştirmiş olduğu başarılı ve özverili çalışmaların sonucunda Antalyamız güvenli bir turizm şehri. Ülkemizin ve toplumumuzun huzuru ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeden görev yapan gurur kaynağımız tüm teşkilatlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Rütbe terfisi alan tüm personeli tebrik ediyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum.” dedi.
 
Rütbe Terfi Töreni 01
Rütbe Terfi Töreni 02
Rütbe Terfi Töreni 03
Rütbe Terfi Töreni 04
Rütbe Terfi Töreni 05
Rütbe Terfi Töreni 06
Rütbe Terfi Töreni 07
Rütbe Terfi Töreni 08

Gazete AntalyaGazete Antalya