POLİTİKA
Giriş Tarihi : 29-08-2022 20:10

Düzen’den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’inci yıl dönümünde mesaj yayımladı. Düzen, “Ya İstiklal Ya Ölüm’ parolasını şiar edinmesi sonucunda büyük imkânsızlıklara rağmen, emperyalizme şiddetli bir tokat indirilmiştir” dedi.

Düzen’den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’inci yıl dönümünde mesaj yayımladı.
 
İstiklal ve istikbalimiz, 30 Ağustos Zaferi'nin altında yatan mananın anlaşılması ile gelecek nesillere hakkıyla aktarılabilecek, Anadolu'da bağımsızlık ve birlik ruhu sürekli var olacaktır değerlendirmesinde bulunan İl Başkanı Düzen, "100 yıl önce bugün, kahraman ordumuzun 'Ya İstiklal Ya Ölüm' parolasını şiar edinmesi sonucunda, büyük imkânsızlıklara rağmen emperyalizme şiddetli bir tokat indirilmiştir" dedi.
 
Düzen, mesajında şunları belirtti:
“Bu zafer kendi içerisinde birçok önemli mana barındırmaktadır. Bunlardan en önemlisi bir milletin asıl gücünü oluşturan şeyin topundan tankından önce imanlı evlatlarının olduğu gerçeğidir. Manda ve himayeyi kabul etmeyen, tam bağımsızlık yolunda canını vermeyi göze alan Milli Mücadele kahramanları, Anadolu’da icra edilmeye çalışılan Haçlı Seferini göğüslerindeki bu iman ile söndürmüşlerdir. Umut ediyorum ki; gelecek nesillerimiz Milli Mücadeleyi ve büyük zaferi bu şuur ile hakiki manada anlarlarsa coğrafyamız üzerindeki emperyalist emeller hiçbir zaman gerçekleşmeyecektir.”
 
30 Ağustos Zafer Bayramı'nı tebrik eden Düzen, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnetle andı.
Gazete AntalyaGazete Antalya