POLİTİKA
Giriş Tarihi : 25-08-2022 03:49

Düzen: “Ülkemiz her gün biraz daha batıyor”

Saadet Partisi Döşemealtı İlçe Divan Toplantısı Bademağacı Mahalle Parkı’nda İl Başkanı Ramazan Düzen katılımlarıyla gerçekleştirildi. Düzen, “AK Parti iktidarının akıl dışı politikalarıyla ülkemiz her gün biraz daha batıyor, çöküyor” dedi.

Düzen: “Ülkemiz her gün biraz daha batıyor”

Saadet Partisi Döşemealtı İlçe Divan Toplantısı Bademağacı Mahalle Parkı’nda parti üyelerin ve İl Başkanı Ramazan Düzen katılımlarıyla büyük bir coşku ve heyecan ile gerçekleştirdi.
 
Saadet Partisi Döşemealtı İlçe Divan Toplantısı’na Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, Saadet Partisi Antalya İl Başkan Yardımcısı Aytur Çeteci, Saadet Partisi Döşemealtı İlçe Başkanı Metin Kandemir ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
 
Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, iktidarın her alanda uyguladığı politika nedeniyle battığını belirterek, "Bunu söylemek istemezdim ama Türkiye ne yazık ki AK Parti iktidarının yanlış uyguladığı politikalar nedeniyle batıyor. Bir gaflet içindeler" dedi.
 
Saadet Partisi Döşemealtı İlçe Divan toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, Hoşgörüyü elden bırakmayacağız diyerek; “tarihi olaylar sadece övgüyle anılacak olaylar değil ders çıkarılacak olaylardır. Unutmayalım ki zaferin ardından adaleti, merhameti ve hoş görüyü elden bırakmayarak bin yıldır var olduğumuz gibi var olmaya devam edeceğiz. Sultan Alparslan'a tam yüzyıl evvel düşmanı bu topraklardan atma emri veren Gazi Mustafa Kemal Paşa ve şehitleri rahmetle anıyorum. Ve geçtiğimiz hafta peş peşe bizi derin üzüntüye boğan haberlerle Gaziantep ve Mardin'deki kazalarda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet yaralananlara Allahtan acil şifalar diliyorum. Son zamanlarda maalesef maliyetlerin artması sebebiyle araçların bazı bakımlarının yapılmadığına dair haberler var. Otobüs kamyon, TIR gibi araçların bakımlarını zamanında yaptırmazsanız aracın freni tutmaz, katliama benzer kazalara şahit oluruz. Bunun için gerekli tedbirler mutlaka alınmalı, işletmeler eğer zorlanıyorsa bir takım destek çalışmaları yürütülmelidir” diye konuştu.
 
AK Parti İktidarın gidici olduğunu belirten Düzen, konuşmasını şöyle sürdürdü: “İktidar sarhoşluğu başından beri var ancak son zamanlarda kendileri rahat olanlar vatandaşında rahat olduğunu zannediyorlar. AK Parti iktidarının akıl dışı politikalarıyla ülkemiz her gün biraz daha batıyor, çöküyor. Eğer gereken tedbirler alınmazsa farklı bir sonuç doğmaz. Bu kadar duyarsızlık bu kadar şikâyete karşı kulaklarını tıkayan bir iktidara şahit olmadım. Sırf iktidarı yıpratmak için şikâyet edildiğini zannediyorlar. Bu iktidar gidicidir. Bunu sadece bir tahmin olarak söylemiyorum. Maalesef bu ülke batıyor, ancak hiç kimse ümitsizliğe kapılmasın. Biz bu dümenin başına geçmekte kararlıyız. Ve bu gemiyi sağlam bir yere oturtacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız kendini devlet ile özdeşleştirmiş 'ben devletim' diyor, olmaz. Maalesef yolsuzluk ve adaletsizlik kural haline gelmiştir. Türkiye'mizi gemi metaforuyla açıklayacaksak bu gemi batarsa hepimiz sıkıntı çekeriz.”
 
Haber: Aydın ÇEVİK / Antalya

Gazete AntalyaGazete Antalya