GÜNDEM
Giriş Tarihi : 11-08-2022 01:24

Şehrin Dinamikleriyle İletişim İçinde Olacağız

Antalya Yeminli Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı, Başkan Ahmet Kahramanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile yeminli mali müşavirlerin çalışmaları, sorun ve talepleri üzerine değerlendirmelerde bulundu. Vali Yazıcı; “Ortak sevdamız Antalya’mız için şehrin dinamikleriyle iletişim içinde olacağız. Şehrin nabzını tutmak adına oda ve esnaf ziyaretlerine devam ediyorum.” dedi.

Şehrin Dinamikleriyle İletişim İçinde Olacağız

Vali Ersin Yazıcı, Antalya Yeminli Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret ederek Başkan Ahmet Kahramanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile yeminli mali müşavirlerin çalışmaları, sorun ve talepleri üzerine değerlendirmelerde bulundu. Oda Başkanı Ahmet Kahramanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyarette çalışmaları, projeleri ve yeminli mali müşavirlik hakkında Vali Yazıcı’ya bilgi verdi.

Denizi, kumu, güneşi kadar tarihi ve doğal güzellikleri, kültürel yapıları, antik kentleri ile dünyanın en çok tercih edilen turizm merkezlerinden birisi olan Antalya’yı şehrin dinamikleriyle iletişim içinde olarak yönetmeyi istediğini söyleyen Vali Yazıcı; “Antalya’mız büyük bir şehir. Akdeniz’in en önemli turizm merkezlerinden biri. Antalya’mızı şehrin dinamikleriyle iletişim içinde olarak yönetmek birinci hedefim. Bu kapsamda sık sık odalarımızı ve esnafımızı ziyaret ederek şehirdeki sorunları ve talepleri yerinde dinliyorum. Bundan sonra da şehrin nabzını tutmak adına oda ve esnaf ziyaretlerine devam edeceğim. Şehrimizi el birliğiyle daha da iyi noktalara taşıyacağız.” diye konuştu.

Şehrimize Hizmet Etmek Ve Faydalı Olmak İçin Buradayım
Şehre geldiğinden bu yana meslek kuruluşları, odalar ve esnaflarla iletişim halinde olmaya gayret ettiğini dile getiren Vali Yazıcı; “Ben geldiğimden bu yana sizlerle iletişim halinde olmaya gayret ediyorum. Bundan sonra da devam edeceğim. Sizlerin fikirleri görüşleri benim için önemli. Ben bu şehre hizmet etmeye geldim. Bu sebeple iletişim kanallarım her zaman açık. Ne sorununuz olursa olsun birlikte çözmeye hazırım. Çünkü ben şehrimize hizmet etmek ve faydalı olmak için buradayım.” ifadelerini kullandı.
Ziyaretin sonunda Antalya Yeminli Mali Müşavirler Odası Başkanı Ahmet Kahramanoğlu ise Vali Yazıcı’nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirterek teşekkürlerini iletti.
 

Şehrin Nabzını Tutmak Adına Oda Ve Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyorum 02
Şehrin Nabzını Tutmak Adına Oda Ve Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyorum 03
Şehrin Nabzını Tutmak Adına Oda Ve Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyorum 04

Gazete AntalyaGazete Antalya