GÜNDEM
Giriş Tarihi : 11-08-2022 01:20

Eski Bakan Eroğlu’ndan Vali Yazıcı’ya Ziyaret

Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Antalya programı kapsamında Vali Ersin Yazıcı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Eroğlu, bakanlığı döneminde Antalya’da yaptığı projeler hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Eski Bakan Eroğlu’ndan Vali Yazıcı’ya Ziyaret

Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Antalya'ya gelen Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Antalya programı kapsamında Vali Ersin Yazıcı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Bakan Eroğlu, Antalya’da yaptığı projeler hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Antalya’nın muhteşem bir şehir olduğunu ve kendisinin ayrı bir gönül bağı olduğunu aktaran Bakan Eroğlu; “İlk stajımı burada yaptım. Burada uzun bir süre çalıştım ve çok şey öğrendim. Antalya o zamandan bu zamana çok gelişim kaydetti. Özellikle turizm açısından çok gelişme kat etti. Turizm açısından muhteşem bir şehir oldu. Son dönemlerde büyük yatırımlar yapıldı.” dedi.

Antalya’mız Üzerine Sohbet Ettik
Vali Yazıcı ise Eski Bakan Eroğlu’nu turizmin başkenti Antalya’da misafir etmekten son derece mutlu olduğunu ifade ederek; “Antalya’mız üzerine sohbet edip turizmden, tarıma ve özellikle son yıllarda önemini arttıran sağlık turizmi konularında değerlendirmelerde bulunduk. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Ziyaretin sonunda Vali Yazıcı, Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Eroğlu’na üzerinde Antalya’nın turistik yerlerinin görselinin bulunduğu plaketi takdim etti.
 

Eski Bakan Eroğlundan Vali Yazıcıya Ziyaret 02
Eski Bakan Eroğlundan Vali Yazıcıya Ziyaret 03

Gazete AntalyaGazete Antalya