GÜNDEM
Giriş Tarihi : 27-07-2022 22:53

Yerli Ve Milli Firmalarımızla Gurur Duyuyorum

Vali Ersin Yazıcı, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Türkiye’de temizlik sektörünün önde gelen firmalarından olan Levent Kimya Firmasını ziyaret etti. Vali Yazıcı; “Yerli ve milli firmalarımızla dışa bağımlılığımızı azaltacağız.” dedi.

Yerli Ve Milli Firmalarımızla Gurur Duyuyorum

Vali Ersin Yazıcı 1979 yılında Güngör ve Levent Pekşen tarafından %100 Türk sermayesi ile kurulan Levent Kimya’yı ziyaret ederek firma sahibi Ahmet Pekşen’den üretim faaliyetleri ve AR-GE çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Avrupa standartlarında yılda 59 milyon şişe üretim kapasitesine sahip olan tesisin 40.000 metrekare alan üzerine kurulu olduğu belirtildi.

Hedefimiz Temizlik Sektöründe Dünyada Söz Sahibi Olmak
Vizyonlarının günlük yaşamı kolaylaştıran, çevre ve toplum sağlığına duyarlı ürünler sunmak olduğunu ifade eden firma sahibi Ahmet Pekşen, Levent Kimya ürünlerinin dünya üzerinde 40’tan fazla ülkeye satıldığını belirtti. Pekşen hedeflerinin temizlik sektöründe dünyada söz sahibi markalardan biri olmak olduğunu vurguladı.

Dışa Bağımlılığımız Azalıyor
Ülkemizde son dönemlerde bilimsel alt yapının desteğiyle Ar-Ge ve inovasyon odaklı çalışmaların artarak, katma değeri yüksek ürünler ortaya konduğunu vurgulayan Vali Ersin Yazıcı; “Yerli ve Milli firmalarımızla gurur duyuyorum. Yerli firmalarımızın sayısı her geçen gün artıyor ve kaliteleriyle de diğer ülkelerin dikkatini çekiyorlar. Levent Kimya Firmamız ürettiği ürünlerle dışa bağımlılığımızı azaltıp katma değer sağlayarak hem şehrimizin hem de ülkemizin ekonomisine destek veriyor. İnanıyorum ki; yerli ve milli firmalarımızla dışa bağımlılığımızı azaltacağız.” dedi.
 
Yerli Ve Milli Firmalarımızla Gurur Duyuyorum 01
Yerli Ve Milli Firmalarımızla Gurur Duyuyorum 02
Yerli Ve Milli Firmalarımızla Gurur Duyuyorum 03
Yerli Ve Milli Firmalarımızla Gurur Duyuyorum 04
Yerli Ve Milli Firmalarımızla Gurur Duyuyorum 05

Gazete AntalyaGazete Antalya