YEREL YÖNETİM
Giriş Tarihi : 09-07-2022 13:59

Başkan Uysal, ‘Bayramı olumsuzluklara rağmen doyasıya yaşayalım’

Antalya’da, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediyede düzenlenen bayramlaşma töreninde “Her bir çalışma arkadaşımızın tebessümü bizim için değerli. Bayramı bütün sıkıntılara rağmen, ülkemizde yaşanan olumsuzluklara rağmen hep birlikte doyasıya, olabildiğince yaşayalım” diye konuştu.

Başkan Uysal, ‘Bayramı olumsuzluklara rağmen doyasıya yaşayalım’

Başkan Uysal, 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesi son mesai gününde belediye çalışanlarıyla bayramlaştı. Belediyede ilk bayramlaşma, Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesinde gerçekleşti. Belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerini de katıldığı bayramlaşmada Başkan Uysal, Türkiye’nin bugün büyük bir yoksulluk ve işsizlikle karşı karşıya olduğunu söyledi.

‘BİZ NEDEN OLMADIK’
Bunun toplumu hırpalayıp, yorduğunu dile getiren Başkan Uysal, “Bizim neden olmadığımız, bin bir güçlüğün ortasından geçmek zorunda kalıyoruz” dedi. Ancak Muratpaşa Belediyesi olarak bu sıkıntıları öngörerek birtakım tedbirleri hayata geçirdiklerini aktaran Başkan Uysal, şunları söyledi:

“Vaktinde gereken adımları attık. Bir taraftan rekabet gücümüzü, gelecekle ilgili hizmet etme gücümüzü, insanların takdirini kaybetmeme enerjimizi korumaya bir taraftan da kendimizle ilgili yaşamımızı sürdürebilmemiz için, kurumumuzun yaşamını sürdürebilmesi için gereken mali tedbirleri de almaya gayret ediyoruz. İkisi de vazgeçilmez. Hem gelecekle ilgili umudumuz olabilmesi için, çocuklarımızın umudunun olabilmesi için hizmet edebilme gücümüzü korumak ve hayatlarımızı idame ettirebilmek bizim için vazgeçilmez.” 

‘BİR TEBESSÜM ÇOK DEĞERLİ’
Böyle bir ortamda dahi bir bayrama daha ulaşmanın sevincinin yaşandığını belirten Başkan Uysal, “Bayramlar sarılma, birbirimizi sevme, sayma, barışma, gücümüzü, pozitif enerjimizi birleştirme, dayanışmamızı güçlendirme, geleceğe ortak bakma duygumuzu güçlendirme günleridir” dedi. Başkan Uysal, konuşmasına şöyle devam etti:

“Her bir çalışma arkadaşımızın tebessümü bizim için değerli. Çocuklarıyla, sevdikleriyle geçireceği bir hoş an çok önemli ve değerli. Bayramı da bütün sıkıntılara rağmen, ülkemizde yaşanan olumsuzluklara rağmen hep birlikte doyasıya, olabildiğince yaşayalım. Hepinizin bayramını kutluyorum. Sizin, sizi sevenlerin, ailenizin, dostlarınızın bayramını kutluyorum. Gelecek bayramlarda çok daha aydınlık, çok daha umut, çok daha umutlu, çok daha geleceğe güvenle bakan bir Türkiye'de bayramlarımızı kutlayabilmeyi temenni ediyorum.”

Başkan Uysal, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ndeki bayramlaşmanın ardından ana hizmet binasında da görevli belediye personeliyle de bayramlaştı.

Gazete AntalyaGazete Antalya