GÜNDEM
Giriş Tarihi : 09-07-2022 13:23

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Daima Yanınızda

Vali Ersin Yazıcı, arife günü münasebetiyle şehit ailelerini ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladı.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Daima Yanınızda
Özel ve anlamlı tüm günlerde şehit ailelerinin yanında olan Vali Ersin Yazıcı, Arife Gününde şehit aileleriyle bir araya geldi. Antalya’da yaşayan şehit ailelerini ziyaret eden Vali Yazıcı; “Vatanı için canını veren kahramanlarımızın kıymetli aileleri ile bu mübarek günde bir araya gelmek ve onları dualarla anmak ruhumuza huzur veriyor. Rabbim bu cennet vatan için şehit olan tüm kahramanlarımızdan razı olsun.” dedi.
Vali Yazıcı, Şehit Jandarma Çavuş Ömer Taş, Şehit Polis Memuru Ali Ünlü ve Şehit Piyade Teğmen Abdülkadir Güler’in ailelerini ziyaret etti. Vali Yazıcı; “Kahramanlarımızın kıymetli aileleri ile bu mübarek günde bir araya gelerek şehitlerimizi dualarla anıyoruz.” dedi.
Şehit ailelerini ziyarete Vali Ersin Yazıcı ve Hanife Yazıcı’nın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan ve eşi Dilek Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucanlar eşi Selda Ulucam, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Vekili Üsteğmen Gürkan Kantarcıoğlu, Garnizon Komutanı Piyade Albay Erdal Köse, İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Çalışkan katıldı.

Kahramanlarımızın Aileleri Bize Emanet
Arife Gününde şehit aileleriyle buluşmalarına ara vermeden devam eden Vali Ersin Yazıcı ve Hanife Yazıcı, ilk olarak 1989 yılında Mardin’de şehit olan Jandarma Çavuş Ömer Taş’ın annesi GülsümTaş’ı ziyaret etti. Vali Yazıcı; “Gençliğinin baharında vatanı için hiç düşünmeden canını veren kahraman evlatlarımızın aileleri bize emanettir. Sizler bizim göz bebeğimizsiniz.” dedi.
Rabbim Şehitlerimizden Razı Olsun
Vali Ersin Yazıcı ve Hanife Yazıcı, 1995 yılında İstanbul’da şehit olan Polis memuru Ali Ünlü’nün eşi Dilek Ünlü ve kızı Rabia Düzen’i evinde ziyaret etti. Şehidin ailesiyle yakından ilgilenen Vali Yazıcı; “Önce vatan diyerek şehit olan tüm şehitlerimizden biz razıyız. Rabbim de razı olsun. Şehitlerimiz biliyorlar ki, Türkiye Cumhuriyeti Devleti daima şehit ailelerinin yanında. Ben sizlerin emrine amadeyim. Bunu sakın unutmayın.” şeklinde konuştu.

Sizler Başımızın Tacısınız
Vali Ersin Yazıcı, son ziyaretini Pençe Kilit Harekât Bölgesi’nde 46 gün önce şehit olan Piyade Teğmen Abdülkadir Güler’in ailesine yaptı. Şehidi ailesinden dinleyen Vali Yazıcı; “Bugün şehidimizin kıymetli ailesiyle bir araya geldik. Şehidimizin değerli anılarını yâd ettik. Gencecik yaşında vatanı uğruna anadan, yardan, serden geçen yiğitlerin olduğu bir ülkeyiz. Biz bu yüzden güçlüyüz, bu yüzdende yıkılmayız. Ben bugün yurdu için düşünmeden canını vermiş bir kahramanı yakından tanıdım. Bu yüzden çok onur ve gurur duydum. Şehidimizin ruhu şad mekânı cennet olsun.” dedi.
He şartta şehit ailelerinin yanında olduğunu vurgulayan Vali Yazıcı; “Bizler sizin için varız. Lütfen en küçük bir sorunda bile bizim kapımızı çalın. Sizler bize kıymetli şehitlerimizin emanetisiniz. Başımızın üstünde yeriniz var, ne yapsak hakkınızı ödeyemeyiz. Şunu unutmayın ki, arkanızda size sahip çıkan çok büyük ve güçlü bir devlet var.” dedi.
Vali Yazıcı ve Hanife Yazıcı şehit aileleri ile sohbetin ardından ailelere Türk Bayrağı hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Daima Yanınızda 02
Türkiye Cumhuriyeti Devleti Daima Yanınızda 03
Türkiye Cumhuriyeti Devleti Daima Yanınızda 04
Türkiye Cumhuriyeti Devleti Daima Yanınızda 05
Türkiye Cumhuriyeti Devleti Daima Yanınızda 06
Türkiye Cumhuriyeti Devleti Daima Yanınızda 07
Türkiye Cumhuriyeti Devleti Daima Yanınızda 08
Türkiye Cumhuriyeti Devleti Daima Yanınızda 09
Gazete AntalyaGazete Antalya