BÖLGE
Giriş Tarihi : 09-07-2022 01:59

Başkan Sözen'den bayram mesajı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen yayımladığı mesajla Kurban Bayramı'nı kutladı.

Başkan Sözen'den bayram mesajı

Başkan Şükrü Sözen mesajında, şu ifadelere yer verdi:
"Değerli hemşehrilerim, toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. İnsanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı bu bayramda sağlanacak hoşgörü ortamının, tüm Türk halkımızı birbirine daha da çok bağlayacağı, inancındayım. Ben de bir Kurban Bayramı'na daha Manavgat halkımızla birlikte ulaşmanın sevincini yaşıyorum. Bugüne kadar her konuda birlik ve beraberlik örneği gösteren, sosyal barışı benimsemiş değerli Manavgat halkımızın, Türkiye'ye örnek olacak paylaşma, kardeşlik, sevgi duygularıyla bayramda birbirlerini kucaklayacaklarına inancımız tamdır. Herkesin dostlukla sevgiyle, ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatıp bu mübarek günün yüceliğinden istifade edeceklerine inanıyorum. Bu bayramda da her zaman olduğu gibi dostluğumuzu, sevgimizi, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, en sıcak şekilde sevdiklerimizle paylaşacağız.
Manavgat Belediyesi olarak bizler her zaman olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da sizler için çalışıyor olacağız. Bu bayramda birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızı pekiştirecek her türlü hizmetin alt yapısını hazırladık. Kurban pazarlarımızda gönül rahatlığıyla alışverişlerinizi yapmanız amacıyla her türlü tedbirimizi aldık. Halkımızın Kurban Bayramı'nı daha hijyenik, rahat, huzurlu ve sağlıklı geçirmesi ve belediye hizmetlerine daha kolay ulaşabilmesi için ilgili birimlerimizi seferber ettik. Belediyemiz, vatandaşlarımıza her zaman olduğu gibi bir telefon kadar yakın olacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerimle, Kurban Bayramı'nın insanlık adına hayatın her alanında çatışma yerine uzlaşmayı, kavga yerine hoşgörüyü ve aydınlığı getirmesini temenni ediyor, sosyal barışın sağlandığı, birlikteliklerin ve yardımlaşmanın arttığı, zenginin fakire el uzattığı bir bayram diliyorum. Bu vesile ile tüm Müslüman aleminin, Türk ulusunun, Antalyalı ve Manavgatlı hemşehrilerimin, mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum."

Gazete AntalyaGazete Antalya