BÖLGE
Giriş Tarihi : 09-07-2022 01:47

Başkan Küçükkuru'dan Kurban Bayramı Mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru “Kurban Bayramı” münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Küçükkuru'dan Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Küçükkuru mesajında;  “Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramını bu yıl da hep beraber kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dini bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız.
Bayramlar, sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı günlerdir. Ailemiz, akrabalarımız ve dostlarımızla birlikte güzel anılar biriktirerek kutlayacağımız bu bayramda, yardıma muhtaç, kimsesiz, yoksul, hasta, yaşlı, engelli ve darda olan kardeşlerimizi unutmamalı, gerçekleştireceğimiz ziyaretlerle kardeşlik duygularımızı güçlendirmeliyiz.
Her bayram olduğu gibi bu bayramda da belediye olarak sorumluluklarımızın bilincinde olup, değerli hemşerilerimizin rahat bir bayram geçirmesini sağlamak için ilgili birimlerimiz görevlerinin başında olacaklardır.
Bu duygu ve düşüncelerle Kurban  Bayramının tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini, milli birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin artmasına vesile olmasını temenni eder, İbradı’lı hemşerilerim başta olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam âleminin  Kurban Bayramını kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi

Gazete AntalyaGazete Antalya