TÜRKİYE
Giriş Tarihi : 30-06-2022 23:32

​Kaymakam’dan LGS Şampiyonlarına Bisiklet

Şanlıurfa Hilvan İlçe Kaymakamı Coşkun Doğan, Liselere Giriş Sistemi (LGS) sınavında dereceye giren İlçe 1. ve 2.si olan öğrencileri birer bisiklet ile ödüllendirdi.

​Kaymakam’dan LGS Şampiyonlarına Bisiklet

Hilvan İlçesinden yaklaşık 1200 öğrencinin katıldığı 2022 LGS sınavında, 469 puan alan Batuhan Gürhan Yaşaroğlu İlçe 1.si,  465 puan alan Miray Ravza Bucak’da İlçe 2.si oldu.
 
Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, LGS sınavında İlçe 1.si olan Batuhan Gürhan Yaşaroğlu ile Babası Dr. Şefik Yaşaroğlu’nu ve İlçe 2.si olan Miray Ravza Bucak ile annesi Hülya Bucak’ı makamında kabul ederek tebrik etti.
 
Hilvan İlçesi LGS 1. ve 2.sini birer bisiklet ile ödüllendiren Kaymakam Doğan şöyle konuştu; “Öncelikle 2022 LGS’de Hilvan 1. Olan Batuhan Gürhan Yaşaroğlu ile Hilvan 2. Olan Miray Ravza Bucak öğrencilerimizi hem bizlere hem de ailelerine bu mutluluğu yaşattıkları için kendilerini canı gönülden kutluyorum, ailelerini de tebrik ediyorum. İnşallah vatana millete hayırlı evlatlar olurlar. Tabi daha bu başlangıçtır. Önlerinde daha çok yol vardır. Bu başarılarının ömür boyu devam etmesini diliyorum. Ayrıca öğrencilerimizin bu başarılarında başta aileleri olmak üzere emeği geçen öğretmenlerimize, okul idaremize ve milli eğitim camiamıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizlere büyük gurur ve mutluluk yaşatan çocuklarımıza, çam sakızı çoban armağanı misali birer bisiklet hediye ediyorum. Bu küçük ödülümüz umarım bu çocuklarımızı mutlu eder, arkadaşlarını da motive eder” dedi.
 
 Haber: Hamdullah IŞIK / Hilvan

Gazete AntalyaGazete Antalya