SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
Giriş Tarihi : 29-06-2022 15:36

24 Temmuz Basın Bayramı’nda AGC üyeleri Köprülü Kanyon'da

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıldönümü olarak kutlanan 24 Temmuz Basın Bayramı’nda üyelerine özel bir etkinlik düzenliyor.

24 Temmuz Basın Bayramı’nda AGC üyeleri Köprülü Kanyon'da

Ekolojik ve sürdürülebilir turizm alanında faaliyet gösteren Yelken Grup - Aktiv Outdoor adına Genel Müdür Feride Uygur ile imzalanan bir protokolle karara bağlanan etkinlik kapsamında AGC üyesi gazeteciler Beşkonak Köprülü Kanyon’da Manavgat Çayı’nın serin sularında rafting yaparak hem doğayla buluşacak hem de bölgenin tarihi ve turistik değerlerine dikkat çekecek.

Antalya’nın Manavgat ilçesi Beşkonak’taki Köprülü Kanyon Milli Parkı’nın dünyada eşi benzeri olmadığını ifade eden Yelken Grup Genel Müdürü Feride Uygur, “Daha önce değerli gazeteci arkadaşlarımızı misafir ettiğimiz güzel bir organizasyona imza atmıştık. Basın ile sıcak temaslarımızın devam etmesini önemsiyoruz. Bu tür etkinliklerin her şeyden önce bölge tanıtımı için çok değerli olduğunu düşünüyorum. Basının gördüklerini ifade etmekte ne kadar etkili olduğunun bilincindeyiz. Tüm gazeteci dostlarımızı 24 Temmuz’da aramızda görmekten mutluluk duyacağız” diye konuştu.

AGC Başkanı İdris Taş, 24 Temmuz’un Türk basını için çok önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade ederek, “Gazetecilerin haklarını savunmaya, basın özgürlüğünün önündeki engellerin kalkması için adımlar atmaya, her platformda üyelerimizin sesi olmaya devam ediyoruz. Bunların yanı sıra meslektaşlarımızın kişisel ve sosyal gelişimlerini de önemsiyoruz. Gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde ayrıca kentimize de değer katmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda bugün imzaladığımız protokolü önemsiyorum. Tüm meslektaşlarımı Basın Bayramı etkinliğimize bekliyorum” dedi.

Taş, Manavgat’ta faaliyet gösteren Yelken Grup – Aktiv Outdoor’daki konaklama ve diğer hizmetlerden de protokol kapsamında bir yıl boyunca AGC üyelerinin yüzde 30 indirimli faydalanacağını da sözlerine ekledi.

Gazete AntalyaGazete Antalya