BÖLGE
Giriş Tarihi : 24-06-2022 02:06

Başkan Tütüncü Elmalı’da

Antalya’nın ilçelerini karış karış gezen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün bu haftaki gezi rotası Türkiye’nin elma ihtiyacını karşılayan en önemli merkezlerden biri olan Elmalı İlçesi oldu.

Başkan Tütüncü Elmalı’da

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya’nın Elmalı ilçesini ziyaret etti. Tütüncü, sabahın ilk ışıklarıyla ilk ziyaretini Elmalı İlçesi’ndeki Özkur Kuruyemiş Fabrikası’na yaptı. Fabrikayı gezen ve tesis hakkında bilgi alan Tütüncü, ardından organik ürün tesisini gezdi.  Başkan Tütüncü, her ilçede olduğu gibi Elmalı İlçesi’nde de esnafı unutmadı. Esnaf temsilcisi oda ve kooperatifleri ziyaret etti, Hükümet Caddesi’ndeki esnafı da tek tek ziyaret ederek, istek ve taleplerini yerinde dinledi. Başkan Tütüncü’nün ziyaretlerine AK Parti İlçe Başkanı Haluk Altunkaya ve ilçe teşkilat üyeleri de eşlik etti.

TÜTÜNCÜ’NÜN ÖĞLEDEN SONRA ZİYARETLERİ
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gün boyu devam edecek ziyaret programında; Kadın Kooperatiflerini, Sanayi Kooperatifini, sanayi esnafını ve şehit ailelerini ziyaret edecek. MHP İlçe Başkanlığına da uğrayacak olan Başkan Tütüncü, günün son ziyaretini AK Parti İlçe Başkanlığı’na gerçekleştirecek.

Gazete AntalyaGazete Antalya