EĞİTİM
Giriş Tarihi : 30-05-2022 01:52

Meslek Lisesi Memleket Meselesi Düsturuyla Eğitimi Desteklemeye Devam Edeceğiz

Vali Ersin Yazıcı, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kepez Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Mesleki Eğitim Fuarı’na katıldı.

Meslek Lisesi Memleket Meselesi Düsturuyla Eğitimi Desteklemeye Devam Edeceğiz

Nitelikli iş gücünün önemine dikkat çekmek ve eğitim sistemi ile çalışma hayatı arasındaki ilişkinin güçlendirilmesini hedefleyen fuara, Vali Ersin Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü katıldı.

Mesleki ve Teknik Eğimde Güçlü Adımlar Projesi (MEGAP) kapsamında Antalya’nın genelinde eğitim vermekte olan Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin katıldığı Mesleki Eğitim Fuarı’nda konuşan Vali Yazıcı; “Öğrencilerimizin yeteneklerinin sergilendiği çok güzel bir fuar olmuş. Emeği geçen okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve kıymetli öğrencilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Öğrencilerimizin yapmış olduğu birçok güzel ürünü gördük ve onlarla gurur duyduk. Meslek lisesi memleket meselesi düsturuyla şehrimizdeki eğitimi desteklemeye devam edeceğiz. Fuarımız hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Tanıtımların uygulamalı olarak yapıldığı fuarda, meslek liselerinin gerçekleştirdiği görsel şovlar ise fuarın ilgi odağı oldu. Öğrencilere ilgi, istek ve yeteneklerine yönelik mesleki bilgilendirmelerinde yapıldığı Mesleki Eğitim Fuarı, 28 Mayıs’ta sona erecek.

 

Eğitimi Desteklemeye Devam Edeceğiz 02
Eğitimi Desteklemeye Devam Edeceğiz 03
Eğitimi Desteklemeye Devam Edeceğiz 04
Eğitimi Desteklemeye Devam Edeceğiz 05
Eğitimi Desteklemeye Devam Edeceğiz 06
Eğitimi Desteklemeye Devam Edeceğiz 07
Eğitimi Desteklemeye Devam Edeceğiz 08
Gazete AntalyaGazete Antalya