BÖLGE
Giriş Tarihi : 23-05-2022 23:59

​Sarılar Ve Taşağıl Kreşleri 1. Yılını Kutladı

Manavgat Belediyesi’ne bağlı Sarılar ve Taşağıl Kreş ve Gündüz Bakımevleri, açılışlarının 1. Yılını muhteşem bir etkinlikle kutladı. Kutlamaya Başkan Şükrü Sözen de katılarak minik öğrencilerle keyifli saatler geçirdi

​Sarılar Ve Taşağıl Kreşleri 1. Yılını Kutladı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in eğitime kazandırdığı Sarılar ve Taşağıl Kreş ve Gündüz Bakımevleri, 1. Kuruluş yıldönümlerini muhteşem bir etkinlikle kutladı. Boğaz Otel’de düzenlenen etkinliğe Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, 3-5 yaş grubundaki 180 öğrenci, öğretmenler, bazı veliler ve kreş çalışanları katıldı. Eğlenceli etkinlikler, oyunlar ve gösterilerin yapıldığı 1. Yıl kutlamasında çocuklar gönüllerince eğlenerek unutamayacakları bir gün yaşadı.
 
BAŞKAN SÖZEN’LE KEYİFLİ PASTA
Çocuklar için düzenlenen eğlenceli etkinliklere Başkan Şükrü Sözen de katıldı. Çocuklarla kimi zaman yerlerde yuvarlanarak oyunlar oynayan Başkan Sözen, 1. Yıl pastasını da onlarla kesti. Başkan Sözen’in çocuklarla birlikte pastayı elleriyle yemesi, renkli ve bir o kadar da eğlenceli görüntülere sahne oldu.
Öğrenciler, uzman eğitmen kadrosuyla birlikte çuval yarışı, balon patlatma, sandalye kapma yarışı da yaptı. Öğretmenler, miniklerin etkinlikten daha çok keyif alabilmesi için palyaço kıyafeti giyerek, parmak boyama oyunu da oynadı.
 
SÖZEN; “BİLİNÇLİ NESİLLER YETİŞTİRİYORUZ”
Başkan Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi eğitim kurumlarının Cumhuriyet ve Atatürk değerlerine bağlı nesiller yetiştirmeye özen gösterdiğini dile getirdi.
Başkan Sözen, “1 yıl önce eğitim hayatına başlayan Sarılar ve Taşağıl Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerimizle birlikte güzel bir kutlama töreni gerçekleştirdik. Onların iyi bir geleceğe sahip olması ve bilinçli yetişmesi için çaba sarf ediyoruz. Manavgat Belediyesi olarak eğitime katkı sunmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile çocuklarımızın eğitiminde görev alan çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum” dedi. 

Gazete AntalyaGazete Antalya