SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
Giriş Tarihi : 24-12-2021 02:19

AGC ve KONYSİAD Kapuz Kanyonu’na Dikkat Çekecek

Antalya Gazeteciler Cemiyeti üyesi gazeteciler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü aileleriyle birlikte Kapuz Kanyonu’nda kutlayacak. 08 Ocak Cumartesi günü Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KONYSİAD) ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) işbirliğinde gerçekleştirilecek etkinlikte Konyaaltı ilçesi Aşağıkaraman Mahallesi’ndeki Kapuz Kanyonu’nun tanıtımı da yapılacak.

AGC ve KONYSİAD Kapuz Kanyonu’na Dikkat Çekecek

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ile Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KONSİYAD) arasında imzalanan protokolle duyurulan etkinliğin ev sahipliğini gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan, “Sivil toplum örgütlerinin işlevsellik kazanabilmesi açısından medyanın etkisi ve gücünü önemsiyoruz. Bu bağlamda gazetecilerin sivil toplum dinamiklerinin ve kamuoyunun oluşumunda çok önemli bir yeri olduğunu düşünüyoruz. İşbirliği ve destekleri için Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ne teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Kaleiçi’ndeki AGC İdare merkezinde gerçekleştirilen protokolle duyurulan etkinlik ile ilgili memnuniyetini ifade eden AGC Başkanı İdris Taş, “Çalışan gazeteciler günü, gazetecilik mesleğini icra edenleri onurlandırmak için 1961’den beri 10 Ocak günü düzenlenen Türkiye’ye özgü bir kutlamadır. Gazetecilik mesleği özellikle son yıllarda gerek ekonomik, gerekse ifade özgürlüğü anlamında çok ciddi sıkıntılarla karşı karşıyadır. Zor şartlar nedeniyle meslektaşlarımızın moral ve motivasyonlarını yükseltecek programlar düzenlemeye özen gösteriyoruz. Bu yıl 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü üyelerimizin eşleri ve çocuklarıyla birlikte katılabilecekleri bir programla kutlamayı istedik” diye konuştu.

KONYSİAD’A TEŞEKKÜR
Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin 08 Ocak Cumartesi günü Kapuz Kanyonu’nda gerçekleştirilecek etkinliğin ev sahipliğini yapmasından mutluluk duyduğunu dile getiren Taş, “AGC olarak etkinliklerimizde kentimize katkı yapmayı gözetiyoruz. 08 Ocak’taki buluşmamızın da şehrimizin önemli turizm noktalarından biriyle ilgili farkındalık yaratmış olacağız. Kapuz Kanyonu’nun güzelliklerini yapacağımız haberler ve çekeceğimiz fotoğraflarla tanıtmış olacağız. Bu işbirliğinin hayata geçirilmesinden dolayı KONYSİAD Başkanı Sn. İlhami Kaplan ve üyelerine teşekkür ediyor, tüm meslektaşlarımı düzenleyeceğimiz etkinliğe davet ediyorum” dedi.

Gazete AntalyaGazete Antalya