BÖLGE
Giriş Tarihi : 12-11-2021 22:12

​Manavgat Belediyesi CİTY EXPO’da

Manavgat Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Akdeniz Belediyeler Birliği işbirliğiyle 11-13 Kasım tarihleri arasında Antalya City Expo Center’da düzenlenen 9. Antalya Şehircilik ve Teknoloji Fuarı’nda Antik Side’yi ve Beşkonak’ı tanıttı.

​Manavgat Belediyesi CİTY EXPO’da
Fuar’ın yıldızı olan ve en güzel tanıtım standına sahip olan Manavgat Belediyesi, ülke turizminde büyük önem taşıyan Antik Side ve doğa harikası olan Beşkonak’ın görsellerini ziyaretçilerle buluşturdu. Antalya Valisi Ersin Yazıcı’nın açılışını gerçekleştirdiği fuarda, Manavgat Belediyesi’nin standı, belediye başkanları, oda başkanları ve diğer katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Ziyaretçilere, Manavgat’ın yöresel tadı olan Çiğirdik ve Giritli Kurabiyesi de ikram edildi.
 
SÖZEN; TOPLUMSAL BİRLİKTELİK SAĞLIYOR
Toplumsal birlikteliğin önemine dikkat çeken Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat’ı marka kent haline getirdiklerini belirterek bu tür organizasyonlar içerisinde yer almaya devam edeceklerini dile getirdi. Başkan Şükrü Sözen, “ Manavgat Belediye’miz bu tür fuarlara katılarak toplumsal birlikteliğe ve ortak duruşa dahil oluyor. Fuarlar buna vesile oluyor. Kurumların, özel şirketlerin ve belediyelerin bir arada olarak ortak paylaşımda bulunması bizler için son derece önemli. Katıldığımız fuarlarda sürekli kendimizi geliştirerek Manavgat’ımızı nasıl daha iyi anlatabiliriz düşüncesiyle stantlarımızı devamlı yeniliyoruz ve bu bağlamda da en iyi stant ödülünü de pek çok defa aldık. Bu seneki temamızı gözbebeğimiz olan Antik Side ve Doğa harikası olan Beşkonak olarak belirledik. Bölgemize gelen yerli ve yabancı misafirlerimize hizmetlerimizi ve yatırımlarımızı yeni yüzüyle tanıtmayı hedefliyoruz. Side’de hayata geçirdiğimiz dönüşüm projesi ile bölgemizi turizme yakışır hale getirdik ve Antik Side’yi adeta açık hava müzesi haline dönüştürdük. Side’mizi ve rafting turizmine ev sahipliği yapan Beşkonak bölgemizi her platformda tanıtmaya devam edeceğiz. Emeği geçen, katkı sağlayan bütün paydaşlara ve Manavgat Belediye’mizin çalışanlarına yürekten teşekkür ediyorum. Cennet Manavgat’ımızın güzelliklerini her ortamda insanlarla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.
Gazete AntalyaGazete Antalya