POLİTİKA
Giriş Tarihi : 10-01-2019 22:48

​Semih Esen'den Borsa'ya ziyaret

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, beraberindeki heyetle Antalya Ticaret Borsası'nı (ATB) ziyaret etti.

​Semih Esen'den Borsa'ya ziyaret
CHP Konyaaltı Belediye Başkanı adayı Semih Esen ve beraberindekileri ATB Başkanı Ali Çandır, yönetim kurulu üyesi Hüseyin Simav karşıladı. CHP heyetinin ziyaretinde tarımsal üretim gündeme geldi. Semih Esen, Borsa'nın kent için yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, Zeytinpark, YÖREX gibi projelerin marka haline geldiğini ve desteklenmesi gereken projeler olduğunu söyledi.
 
Kentte tarımsal üretimin önemine dikkat çeken Esen, seçilmesi halinde bölgede tarımsal üretimi canlandıracak çalışmalar yapmak istediğini, bununla ilgili Borsa gibi kurumlarla işbirliği yapacağını kaydetti. Tarım iş geliştirme merkezlerini hayata geçirmek istediğini bildiren Esen, kent ekonomisini canlandıracak projelere ağırlık vereceklerini vurguladı.
 
ATB Başkanı Ali Çandır, Semih Esen'e adaylığının hayırlı olmasını dilerken, projelerin yarıştığı gerilimden uzak bir seçim dönemi olmasını istedi. Proje odaklı çalışmaların kurumları güçlendireceğini belirten Çandır, tarımla ilgili her türlü işbirliğine hazır olduklarını kaydetti. Çandır, Esen'e başarılar dilerken, ziyareti nedeniyle teşekkür etti.
Gazete AntalyaGazete Antalya