GÜNDEM
Giriş Tarihi : 03-10-2020 10:26

İletişim Çağımızın Vazgeçilmez İhtiyacı

Vali Ersin Yazıcı, Türk Telekom İl Müdürlüğünü ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı. Vali Yazıcı iletişimin çağımızın vazgeçilmez bir ihtiyacı olduğunu belirtti.

İletişim Çağımızın Vazgeçilmez İhtiyacı

 

 Telekom İl Müdürü İrfan Yıldız’ı makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Ersin Yazıcı, “Günümüzde internet teknolojisi çok önemli bir yere sahiptir. Pandemi sürecinde olduğumuz şu günlerde online eğitim uygulamasıyla önemi daha da artan Türk Telekom’un çalışmalarını yakından takip ediyorum. Türk Telekom örnek hizmetlere imza atıyor.” dedi.

Vali Ersin Yazıcı’ya, Türk Telekom İl Müdürlüğünde düzenlenen brifingde, personel durumu, hizmet binaları, sabit telefon, internet hizmetleri, yürütülen çalışmalar ve teknik altyapı hakkında bilgi veren Yıldız, Antalya'ya en iyi hizmeti verebilmek için çalıştıklarını belirtti.

Vatandaşlarımızın hizmetin en iyisine layık olduğunu fakat bir sorumluluğumuzun daha olduğunu belirten Vali Yazıcı, “Dünyanın her yerinden misafirlerimiz bu şehre geliyor. Antalya ülkemizin dışa açılan penceresi. Ülkemizi temsil ettiğimiz bir ilde görev yapmanın sorumluluğunu taşıyoruz. Bu noktada üzerimize düşen görevleri eksiksiz yapmalıyız. Yaşamın artık önemli bir parçası olan internet ve telefon iletişimleri bunların başında gelmektedir. Burada sadece Antalya için bir hizmette bulunmuyorsunuz. Normal şartlarda on altı milyon turistin geldiği ve turizmin başkenti diye adlandırılan bu şehirde, Türkiye Cumhuriyetini bizler temsil ediyoruz. Gelen misafirlerimiz burada aldığı hizmeti Türkiye’de aldığı hizmet olarak anlatmaktadır. Bu bakımdan üzerimizde çok önemli bir sorumluluk var.” diye konuştu.

Günümüzde temel ihtiyaçların ve önceliklerin değiştiğini belirten Vali Yazcı, “İletişim günümüzün vazgeçilmez bir ihtiyacıdır. Eskiden bir yurda gittiğinizde çocuklar yemekten şikayet ederken şimdi ise internetin çekmemesinden şikayetçi.” ifadelerini kullandı.
Vali Yazıcı, başarılı çalışmalarından dolayı Türk Telekom İl Müdürü İrfan Yıldız`ı tebrik etti. Türk Telekom olarak son teknoloji hizmetleri kente kazandırmak için ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini ifade eden Türk Telekom İl Müdürü İrfan Yıldız ise kurum olarak müşteri memnuniyeti odaklı çalışarak özellikle pandemi sürecinde hizmetlerin aksamaması ve vatandaşlara en kaliteli hizmeti sunabilmek için çalıştıklarını ifade etti.
 
İletişim Çağımızın Vazgeçilmez İhtiyacı 01
İletişim Çağımızın Vazgeçilmez İhtiyacı 02
İletişim Çağımızın Vazgeçilmez İhtiyacı 03
İletişim Çağımızın Vazgeçilmez İhtiyacı 04

 
Gazete AntalyaGazete Antalya