BÖLGE
Giriş Tarihi : 06-08-2020 09:37

Başkan Böcek Alanya’da

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek iki gün sürecek Alanya temaslarına başladı.

Başkan Böcek Alanya’da
Başkan Böcek programın ilk gününde Alanya Kaymakamlığı ve Alanya Belediyesi’ni ziyaret etti. Alanya belediye meclis üyeleri ile de görüşecek olan Başkan Böcek Cuma günü (Yarın) Alanyalı muhtarlar, hal esnaf başkanları ve ulaşım esnafıyla bir araya gelecek.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ilçeleri sık sık ziyaret ederek hem belediyenin yatırım ve çalışmalarını yerinde görüyor hem de esnaf ve STK temsilcileriyle bir araya geliyor. Başkan Böcek bu kapsamda belediye bürokratları ile birlikte Alanya’da iki gün sürecek bir çalışma programı gerçekleştiriyor. Başkan Böcek’e CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Başkan Muhittin Böcek Alanya temaslarına Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer’i ziyaret ederek başladı. Kısa bir süre önce göreve başlayan Kaymakam Ürkmezer’e hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Böcek, “Alanya’mıza hoş geldiniz. Görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Antalya’mızın en güzel ilçelerinden birisi Alanya’mızda bugün ve yarın ziyaretlerimiz olacak. İlk ziyaretimi size yaptım. Tekrar göreviniz de başarılar dilerim” diye konuştu.

İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Ürkmezer de Alanya gibi dünyanın marka olmuş bir yerinde göreve başlamaktan mutluluk ve gurur duyduğunu ifade etti. Ürkmezer, “Sizleri Alanya’mızda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Alanya’mıza daha güzel hizmetler vermek için Sayın Valimizin önderliğinde Büyükşehir Belediyemizle de işbirliği içinde çalışacağız “ dedi.

ALANYA BELEDİYESİNE ZİYARET
Başkan Böcek daha sonra Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti. Burada Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Başkan Böcek, Başkan Yücel ve ekibinin geçmiş bayramını kutladı. Başkan Böcek, kardeş belediyeler olarak gördüğü Büyükşehir ve Alanya Belediyeleri olarak yapılması gereken ne varsa görüş alışverişinde bulunacaklarını söyledi.

YÜCEL’DEN TEŞEKKÜR
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, pandemi döneminde de Büyükşehir Belediyesi’nden aldıkları destek için teşekkür etti. Bugüne kadar hep işbirliği içinde güzel hizmetler yaptıklarını anlatan Yücel, “Alanya Toptancı Hali konusunda halcilerin istekleri var. Tek çatı altında toplanmasından yanayız. Diğer yandan Alanya’nın 30 yıllık hayali olan Katı Atık Bertaraf Tesisi’ni Alanya’ya kazandırdığınız için teşekkür ediyoruz. “ dedi.

CHP VE İYİ PARTİ İLÇE TEŞKİLATLARINI ZİYARET ETTİ
Başkan Böcek, Alanya Belediyesinin ardından CHP Alanya İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Teşkilat binasında Başkan Böcek'i CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, yöneticiler ve partililer karşıladı. Başkan Böcek daha sonra İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan ve yönetimini de ziyaret etti.
Gazete AntalyaGazete Antalya