BÖLGE
Giriş Tarihi : 17-07-2020 09:29

Sugözü grup yolunda stabilize asfalt hazırlığı

Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın en doğu ilçesi Gazipaşa’da adeta seferberlik ilan etti. İlçenin en önemli yollarından biri olan Sugözü Grup Yolu’nun Belbaşı Yaylası civarında devam eden çalışmada ekipler yolu daha güvenli ve konforlu hale getirmek için dur durak bilmeden çalışıyor.

Sugözü grup yolunda stabilize asfalt hazırlığı

Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte ilçenin 53 mahallesine bağlı tüm yayla yollarında karla mücadele, şarampol açma, yol genişletme ve stabilize çalışmalarını kısa sürede tamamlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında yağışlar nedeniyle yıpranan yolları bakımdan geçirdi. Bununla da yetinmeyen Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler birçok sıkıntılı bölgede de çalışma gerçekleştirdi.

YAYLA YOLU MODERNİZE EDİLİYOR
Gazipaşa halkının öncelikli isteklerinden biri olan Sugözü Mahallesi sınırlarından başlayarak Belbaşı ve Maha Yaylalarını da kapsayan grup yolunda başlatılan altyapı çalışması tüm hızıyla devam ediyor. İlçe halkının büyük bölümünün kullandığı, onlarca yaylanın ana grup yolu olarak da bilinen bölgede ekipler tarafından yolun kot farkı bulunan bölümlerinde zemin dolgusu yapılırken, bazı bölümlerinde ise yol genişletme, iyileştirme gibi önemli çalışmalar yürütülüyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de bizzat yakından takip ettiği Sugözü Grup Yolu’ndaki altyapı çalışmaları tamamlanır tamamlanmaz sathi asfalt dökümüne başlanacak.

Gazete AntalyaGazete Antalya