BÖLGE
Giriş Tarihi : 09-06-2020 10:33

Bir günde 15 tonluk asfalt çalışması yapıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarımsal üretimin önde gelen ilçelerinden biri olan Kumluca Toptancı Hali’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışmada 15 ton asfalt kullanıldı.

Bir günde 15 tonluk asfalt çalışması yapıldı
Gazipaşa’dan Kaş’a kadar bütün hallerin alt ve üst yapı eksiklerini giderme noktasında gayret gösteren Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca Toptancı Hali’nde de asfalt çalışması yaptı. Hal içerisinde gerçekleştirilen çeşitli alt yapı çalışmaları sonrası bozulan ve deforme olan yollar Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Yapım İşleri Şube Müdürlüğü ekiplerince asfaltlandı. Bir günde bitirilen çalışmalarda 15 ton asfalt kullanıldı.

HAL ESNAFINDAN TEŞEKKÜR
Türkiye'nin en önemli yaş sebze ve meyve üretim merkezlerinden Kumluca'da, esnafının taleplerini dikkate alan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışma memnuniyet yarattı. Hal esnafı Kumluca Toptancı Hali’ne her gün yüzlerce ağır tonajlı kamyonun giriş çıkış yaptığını belirterek, bozulan yolların asfaltlanmasından dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Gazete AntalyaGazete Antalya