POLİTİKA
Giriş Tarihi : 09-05-2020 01:14

500 bin lira rüşveti kim aldı?

Antalya'nın AKP'li Serik Belediyesi'nde halkın kullanması gereken sahilin bir otel tarafından işletilmesi kapsamında 500 bin lira verilen rüşvetin akıbeti merak konusu olmaya devam ediyor.

500 bin lira rüşveti kim aldı?

AKP'de Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Dışişleri Bakanı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun adının karıştığı Antalya Serik Belediyesi'ndeki rüşvet skandalı belirsizliğini koruyor.
Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, AKP'li Antalya Serik Belediyesi'de yaşanan rüşvet skandalına ilişkin paylaşım yaptı.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Dışişleri Bakanı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da haberdar olduğu rüşvet olayının açığa çıkması gerektiğini belirten Karaduman, 500 bin liralık rüşvetin kim ya da kimler tarafından alındığına cevap aradı.

"AKP NEDEN SESSİZ? RÜŞVET ALAN MEL'UNDUR"

AKP'nin rüşvet konusundaki sessizliğine de tepki gösteren Karaduman, “Rüşvet alan da veren de mel’undur.” inancına sahip herkesin rüşveti -alanın veya verenin kim olduğuna, hangi partiden olduğuna bakmadan- reddetmesi gerekir" dedi.
Sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda rüşvet olayının aydınlatılması gerektiğine vurgu yapan Karaduman, şu ifadeleri kullandı:
"Ak Parti’ye oy veren bütün insanlarımız bu yanlışa 'dur' demelidir. Aksi halde “bizim hükümetimizin bakanı, büyükşehir belediye başkanı” diye sustuğumuz her yanlışın ortağı olmak durumundayız. İnanıyorum ki Ak Partililer de bunca yanlışı hak etmiyorlar"


Abdulkadir KARADUMAN@akadirkaraduman

“Rüşvet alan da veren de mel’undur.” inancına sahip herkesin rüşveti -alanın veya verenin kim olduğuna, hangi partiden olduğuna bakmadan- reddetmesi gerekir.

Turizm Bakanı ve Dış İşleri Bakanı arasında konuşulan “rüşvet” açığa çıkarılmalı ve sorumlular hesabını vermelidir.

891
19:52 - 8 May 2020
Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik


235 kişi bunun hakkında konuşuyor

Gazete AntalyaGazete Antalya