POLİTİKA
Giriş Tarihi : 06-03-2020 01:03

Kılıçdaroğlu'ndan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 5 kuruşluk dava

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "hakaret" gerekçesiyle 5 kuruşluk dava açacağını belirtti.

Kılıçdaroğlu'ndan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 5 kuruşluk dava

 

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Parti Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi. İdlib'de gerçekleştirilen hain saldırıyı hatırlatan Öztrak, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa, şehit ailelerine ise başsağlığı dilediklerini söyledi.

ENGİN ÖZKOÇ AYNI İFADELERİ KULLANARAK İADE ETMİŞTİR

"Saray'dan geldiği anlaşılan bir emirle Engin Özkoç'a planlı bir saldırı ve linç girişimi gerçekleştirildi" diyen Faik Öztrak, "Kimse partimizin bu hakaretleri içine sindirmesini bekleyemez. Engin Özkoç aynı ifadeleri kullanarak iade etmiştir. Genel Başkanımız Ak Parti genel başkanına ederince dava açmaktadır. Erdoğan'a 5 kuruşluk dava açmaya karar vermiştir" ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmasında, "Türkiye'nin bu tarihi mücadelesini sürekli fitneyle, yalanla, iftira ile lekelemeye çalışan her kim olursa olsun açık ve net söylüyorum; Haysiyetsizdir onursuzdur, şerefsizdir, alçaktır, haindir" açıklamasında bulunmuştu.

Gazete AntalyaGazete Antalya