POLİTİKA
Giriş Tarihi : 08-02-2020 20:57

Erdoğan'dan vekillere sosyal medya uyarısı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin vekillerine sosyal medya uyarısında bulunarak "Aklınıza geleni paylaşmayın" diye uyarıda bulundu.

Erdoğan'dan vekillere sosyal medya uyarısı!

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün partisinin milletvekilleri ile yaptığı toplantıda vekillerine sosyal medya uyarısında bulundu. Erdoğan, Türkiye'nin hassas bir dönemden geçtiğini, böyle günlerde herkesin birlik ve beraberliğini koruması gerektiğini belirterek, milletvekillerinden 'kısır çekişmelere girmemelerini' ve yapacakları açıklamalara dikkat etmelerini istedi.

Türkiye gazetesinden Yücel Kayaoğlu'nun haberine göre Elazığ depremi, Van'da çığ düşmesi ve Sabiha Gökçen Havaalanı'nda uçağın pistten çıkmasına ilişkin gelişmeleri hatırlatan Erdoğan, partisinin vekillerine "Son günlerde arka arkaya birçok olay yaşandı. Ülkemiz hassas bir dönemden geçiyor. Böyle bir dönemde, birlik ve beraberliğimiz korumamız çok önemli. Sosyal medya üzerinden yapacağınız paylaşımlara ve açıklamalara dikkat edin. Yanlış anlaşılacak paylaşımlardan kaçının" dedi.

VARSA SIKINTI GEREKENİ YAPIN

Toplantıda, bazı milletvekillerinin teşkilatlarda yaşanan sıkıntıları gündeme getirmesi üzerine Erdoğan 'Kısır çekişmelerin içine girmemeleri' uyarısında bulundu. Teşkilatlarda bir problem yaşanıyorsa, her şeyin kendilerinden beklenmemesi gerektiğini belirten Erdoğan, "Varsa bir sıkıntı, siz de gerekeni yapın" diye konuştu.

Gazete AntalyaGazete Antalya