POLİTİKA
Giriş Tarihi : 30-01-2020 16:46

“Derdimiz ülkemiz”

Saadet Partisi Genel İdare Kurul Üyesi Galip Akın, “Ülkemiz Saadet ile her alanda huzura erişecek” dedi.

“Derdimiz ülkemiz”
Gelinen nokta itibariyle Türkiye siyasetinde değişimin kaçınılmaz olduğunu belirten Saadet Partisi Genel İdare Kurul Üyesi Akın, Milli Görüş Hareketi’nin eski coşkulu günlerine dönmekte olduğunu söyledi. Akın, Türkiye’nin her alanda tekrar şaha kalkması için Saadet kadrolarının hazır olduğunu söyledi.

“Manevi kalkınma unutuldu”
Saadet Partisi’nin hiçbir zaman çizgisinden sapmadığını hatırlatan Akın, “Partimiz her zaman yüksek ahlak ve fazileti esas almıştır. Partimiz topluma huzur ve adalet, vatandaşlarımıza saadet ve selamet getirmeyi kendisine amaç edinmiştir. Bugün gelinen nokta itibariyle tek taraflı kalkınma esas alınmıştır. Ekonomik olarak kalkınacağız diye manevi kalkınmayı unutmuşlardır. Partimiz için ekonomik kalkınma ne kadar önemliyse manevi kalkınma, pozitif ilimlere yönelme de o kadar önemlidir. Saadet Partisi asla taklitçilik yapmamıştır. Her zaman kendine özgü ekonomik sistemleri oluşturmuştur. Bu nedenle bizlerin milli ve manevi değerlerimize halel getirmemiz, demokratik hukuk nizamı içerisinde hareket etmemiz söz konusu olamaz. Bugüne kadar duruşumuzdan ve çizgimizden asla taviz vermedik, vermeyiz. Milletimiz, Saadet Partisi’nin iktidarıyla yeniden bütün dünyaya örnek olacak çalışmalara her alanda her sahada imza atacaktır. Çünkü bizler yolumuzdan dönmedik ve günün şartlarına göre, makama- mevkiye göre yön değiştirmedik” diye konuştu.

“Zamanı geldi”
Akın, “Bizim derdimiz koltuk sevdası değil. Bizim derdimiz, gecemiz-gündüzümüz ülkemiz ve kardeşlerimiz. Siyasetin son 18 yılı sonunda gelinen nokta ile bugün ülkemiz tıkandı. Artık iktidarı değiştirmenin zamanı geldi. Ülkemizin artık bir değişime ihtiyaç duyduğu ortadadır. Bu noktada bizler kutlu davamızı terk etmedik ve etmeyeceğiz. 31 Mart yerel seçimleri değişim zamanının geldiğini ortaya çıkarmıştır. Kimse bu gerçeği görmezden gelmesin, üstünü kapatmaya kalkmasın. Artık ülkemizin değişime, dönüşüme ihtiyacı vardır. Bu noktada bizlerin yılması ya da ümitsizliğe düşmesi gibi bir durum söz konusu olamaz. Saadet Partisi 82 milyonu kucaklamak için geliyor. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır” açıklamasında bulundu.
Rantı değil insanı esas alan, dürüst bir anlayışı tekrar geriye getireceklerini belirten Akın, “Önümüzdeki ilk genel seçim yeniden büyük bir Türkiye için ilk adımın atılmasını sağlayacak. Vatandaşlarımız verecekleri oylarla ülkemizin geleceğine karar verecek. Verilecek her bir oy adaleti, ekonomisi, teknolojisi ve demokrasisiyle tüm dünyaya örnek olan bir Türkiye olacak mı sorularına cevap olacak. Biz Hak, hukuk, adalet, üretim, liyakat diyoruz. Düşmanlaştırma ve ötekileştirme değil, kardeşlik diyoruz” ifadelerini kullandı.  
Gazete AntalyaGazete Antalya