POLİTİKA
Giriş Tarihi : 23-09-2019 01:32

Karamollaoğlu'ndan AKP'ye tepki: Gözünüz aydın!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın bünyesinde kurulan Borçlanma Genel Müdürlüğü'ne ilişkin değerlendirmede bulundu.

Karamollaoğlu'ndan AKP'ye tepki: Gözünüz aydın!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın bünyesinde borç yönetiminin daha etkin gerçekleştirilmesi amacıyla Borçlanma Genel Müdürlüğü kurulmuştu. Resmi Gazete'de yayımlanarak kuruluşu resmen gerçekleşen Borçlanma Genel Müdürlüğü'ne Mustafa Turan atanmıştı.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, geçtiğimiz Çarşamba günü haftalık olağan basın toplantısında gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunmuştu.
Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'nun konuşmasının bir bölümü Saadet Partisi'nin sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşıldı. Karamollaoğlu, paylaşılan konuşmada ‘Borçlanma Genel Müdürlüğü’nün kurulmasını Osmanlı Devleti'nin çöküş dönemine benzetti.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun konuşması şu şekilde:

Bugün geldiğimiz noktada başka bir manzarayla karşı karşıya kaldık. Bu denizin bitti dediğimiz, duvara tosladık dediğimiz manzaranın fotoğrafı. Gözünüz aydın! Artık borçlanırken; kaygısız, plansız, programsız borçlanmayacağız. Her aldığımız borç için planımız, programımız olacak. Tek elde toplanacak. Peki bunu Türkçe'ye tercüme edersek, tarihe bakarsak manası ne? Osmanlı'nın son döneminde çöküşün işareti olan, Allah muhafaza etsin, Düyun-u Umumiye'yi bize hatırlatıyor. 


Saadet Partisi@SaadetPartisi
“Borçlanma Genel Müdürlüğü kuruldu. Gözünüz aydın!"
Yerleştirilmiş video
2.161
17:08 - 21 Eyl 2019
Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

626 kişi bunun hakkında konuşuyor
Gazete AntalyaGazete Antalya