ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 27-08-2019 23:18

Yağmacılar kıskıvrak yakalandı

Kepez İlçesi'nde kar maskesi ile 2 ayrı markette silahlı yağma olayına karışan şüpheliler yakalandı. Yaklaşık 50 gün süren detaylı araştırmalar neticesinde her iki olayı da (M.Ö.), (U.Ö.) ve (U.E.T.) isimli şahısların birlikte gerçekleştirdikleri anlaşıldı ve 3 şüpheli şahıs 26 Ağustos günü yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde yakalandı.

Yağmacılar kıskıvrak yakalandı

05 Temmuz 2019 ve 10 Temmuz 2019 günü ilimiz Kepez ilçesinde iki farklı markette meydana gelen Silahlı Yağma olaylarının meçhul şüphelilerinin tespiti amacı ile Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği görevlilerince yapılan araştırmalarda; yaklaşık (240) işyeri ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi güvenlik kamera görüntüsünün incelenmesi neticesinde her iki olayı gerçekleştiren şüpheli şahısların olay yerine kırmızı renkli bir motosikletle gelerek olayı gerçekleştirdikleri ve aynı motosikletle olay yerinden uzaklaştıkları, şüphelilerin olay anında kask ve kar maskesi ile görüntülerini gizlemelerinden ötürü eşgallerinin tespitine yönelik Antalya ili genelinde görüntülerdeki modele benzer özellikteki 300 civarında motosiklet tespit edildi ve tespiti yapılan motosikletleri kullanan şahıslar takibe alındı.

Yaklaşık 50 gün süren detaylı araştırmalar neticesinde her iki olayı da (M.Ö.), (U.Ö.) ve (U.E.T.) isimli şahısların birlikte gerçekleştirdikleri anlaşıldı ve 3 şüpheli şahıs 26 Ağustos günü yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde yakalandı. Şüpheli şahısların ikametleri ve araçlarında yapılan aramalarda olaylarda kullandıkları (1) adet kuru sıkı tabanca, (1) adet 7.65 mm çaplı ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait şarjör ve fişekler ile şahısların olayları gerçekleştirirken üzerlerinde bulunan kıyafetler, kask, kar maskesi ve eldivenler ele geçirildi. Haklarında iki ayrı Silahlı Yağma olayından gerekli işlemler yapılan şüpheli (3) şahısın düzenlenen evraklar ile birlikte haklarında işlem yapılmak üzere 27 Ağustos günü Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edileceği bildirildi.

Gazete AntalyaGazete Antalya